Ηλεκτρονικές εγγραφές

Οι εγγραφές στα Λύκεια γίνονται μέχρι την 31η Μαΐου 2018.

Για την εγγραφή του μαθητή χρειάζονται οπωσδήποτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και οι κωδικοί του κηδεμόνα για το TaxisNet.

Στους παρακάτω υπερσυνδέσμους θα βρείτε πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές εγγραφές.

Η εγκύκλιος των εγγραφών

Αναλυτικές οδηγίες εγγραφής

3ήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Τον Μάιο 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τους μαθητές της Γ’ τάξης, στο πλαίσιο προγράμματος Αγωγής Υγείας με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Β. Γιάννακα.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου ενημερώθηκαν για ζητήματα Υγείας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» και περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης.

Κατά την επιστροφή στην Κάτω Τιθορέα, έγινε στάση στο Δίον όπου οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο αρχαίο θέατρο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ενημέρωση για το Επαγγελματικό Λύκειο

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου Κάτω Τιθορέας παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τη φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο, την οποία πραγματοποίησαν ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Αταλάντης κ. Λαμπρινίδης και ο Εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ κ. Καραχάλιος.

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα

Την Παρασκευή 27 Απριλίου οι μαθητές των τριών τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο.

Ενημέρωση για θέματα υγείας

Την Τρίτη 17/04/2018 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου από τη γιατρό Μαρία Λιάρου, επιμελήτρια Α’ στο Π.Ι. Κάτω Τιθορέας, με θέμα

«Αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων».

Στη συνέχεια έγινε έλεγχος των βιβλιαρίων υγείας των μαθητών όσον αφορά τον εμβολιασμό και συστάσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμού.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου γιορτάστηκε και φέτος στο σχολείο μας με εκδήλωση που περιλάμβανε οπτικοακουστικό υλικό, μουσική και παραδοσιακούς χορούς με την επιμέλεια των φιλολόγων Β.Γιάννακα και Χ.Οικονόμου.

Την ημέρα της 25ης Μαρτίου, οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη δοξολογία στην εκκλησία της Κάτω Τιθορέας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο στην Αγία Παρασκευή, η σχολική παρέλαση και, τέλος, παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία της Κ.Τιθορέας με την επιμέλεια του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γ.Ζήση.

Μαραθώνιος Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία 2018

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κάτω Τιθορέας συμμετείχαν με 25 μαθητές στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Αμφίκλειας.

Πρόκειται για μια δράση που έχει στόχο τη διάδοση της Γαλλοφωνίας και υλοποιείται κάθε χρόνο πανελλαδικά με την ταυτόχρονη ανάγνωση έργων Γάλλων συγγραφέων.

Στην Αμφίκλεια οι συμμετέχοντες διάβασαν έργα του Γάλλου ποιητή Jacques Prévert.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://marathons2018.blogspot.gr/

Έναρξη σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2017-18 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας και στο συστεγαζόμενο ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας αγιασμός, στον οποίο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Γώγος, ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Βαΐτσος, καθώς και γονείς των μαθητών των δύο σχολείων.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισαν τους μαθητές με γλυκά και αναψυκτικά.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Διδασκόντων εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Επιτυχόντες του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχόμαστε στους παλιούς μαθητές μας και αποφοίτους του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα! 

  1. Γιαλούρη Αθανασία: Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. (Λάρισα) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  2. Γιαλούρης Αναστάσιος: Ιατρικής (Θεσ/νίκη) ΑΠΘ
  3. Ζησίμου Μαρία- Σελήνα: Τεχνολόγων Γεωπόνων (Θεσ/νίκη) – ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  4. Κουρεντή Παναγιώτα: Ευγενία: Νοσηλευτικής (Αθήνα) – ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
  5. Λούσκας Βασίλειος: Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ (Πειραιάς) – ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
  6. Μπρεσνίτσα Μαρτίν: Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Ναύπακτος) -ΤΕΙ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ
  7. Τασούλας Δημήτριος: Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (Θεσ/νίκη) – ΑΠΘ
  8. Τσιρόγιαννου Ουρανία: Μαθηματικών (Σάμος) – ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
  9. Χαραλάμπου Αικατερίνη: Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ (Λαμία) -ΤΕΙ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ